هیچ شکی وجود ندارد که اقتصاد چین در حال صعود است. در رتبه‌بندی ۵۰۰ شرکت جهانی برتر مجله فورچون در سال ۲۰۱۸، تعداد ۱۱۱ شرکت در چین واقع شده‌اند که فاصله زیادی با شرکت‌های آمریکایی ندارند.

 

در سال ۱۹۹۵ تنها سه شرکت چینی در این لیست جای داشتند و در لیست سال ۲۰۱۸ سه شرکت چینی جزو ۱۰ شرکت برتر بودند. برخی کارشناسان می‌گویند چین به زودی آمریکا را پشت سر خواهد گذاشت.

این اتفاق اصلا دور از انتظار نیست، اما برخی می‌گویند این پیروزی زودگذر است. دلیل این تردید هم تجربه ژاپن است. در سال ۱۹۹۵ ژاپن در لیست فورچون ۵۰۰ بعد از آمریکا در جایگاه دوم قرار داشت و تنها چهار شرکت از آمریکا کمتر داشت.

چند دهه افزایش رشد در اقتصاد داخلی، چنین موقعیتی را برای ژاپن فراهم کرده بود. داستان چین هم مشابه همین است. اقتصاد داخلی این کشور ( چین ) از سال ۱۹۹۵ از تنها ۷۳۵ میلیارد دلار به ۲/ ۱۲ تریلیون دلار در حال حاضر رسیده که رشد ۶/ ۱۶ درصدی را نشان می‌دهد.

از دیدگاه موسسه مک‌کینزی، سهم چین از کسب‌وکار جهانی، درست مثل ژاپن، به اقتصاد داخلی دینامیک وابسته است. سه شرکت برتر چینی در لیست فورچون در سال ۲۰۱۸ بیش از ۸۵ درصد درآمد خود را از داخل کشور به دست آوردند.

این سه شرکت به اضافه ۸۴ شرکت از ۱۱۱ شرکت لیست شده در فورچون ۵۰۰ دولتی هستند و شاید طبیعی است که فکر کنیم رشد آنها وابسته به درآمدهای داخلی است. اما بسیاری از شرکت‌هایی که مالکیت خصوصی هم دارند، بیشتر درآمد خود را از مشتریان داخلی به دست می‌آورند. مثلا غول‌های تکنولوژی علی‌بابا و تنسنت، به ترتیب ۷۴ و ۸۰ درصد درآمدشان داخلی است.

برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک کلیک کنید: تحولات آینده اقتصاد چین

یافتن ایده های جدید کسب و کار اینترنتی

چرا باید کسب و کار آنلاین راه اندازی کنیم؟

متغیرهای اقتصادی جامعه

شرکت ,چین ,سال ,اقتصاد ,لیست ,داخلی ,سه شرکت ,در سال ,در لیست ,سال ۱۹۹۵ ,اقتصاد چین

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کسب درآمد دلاری رایگان معرفی محصولات جدید خزرترانسفو حرف آخر انتشارات دانشگاه بهار شورای دانش آموزی دبیرستان نمونه دولتی سعدی در بی ورک تارنمای الجمعه پرسش مهر مبل اقساطی وحید اکبری